Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.
Welkom op de programmawebsite van de DAS Conferentie 2019. Via deze site kun je het volledige programma bekijken en je aanmelden voor de sessies van jouw keuze. Heb je vragen over het gebruik van deze site? Neem dan gerust contact op met Marjolein Wijnker van DAS.
GS

Geert Schoenmakers

Hogeschool Utrecht
Hogeschoolhoofddocent
Binnen onze hogeschool denken we na over hoe we de toetsing van lab practicum lessen goed kunnen toetsen. Wat zouden we daar eigenlijk moeten toetsen en hoe doen we dat. Heb je mooie voorbeelden bij jou op de hogeschool, wil ik daar graag met je over in gesprek.

Binnen de werkgroep Onderwijs van DAS werken we aan onder meer het landelijk opleidingsprofiel. Momenteel zijn we bezig om de competenties Onderzoeken, Experimenteren en Zelfsturing anders te formuleren. Doel is dat duidelijker is wat er bedoeld wordt. Dit doen we door ondermeer tegenspraak of onlogische handelingsindicatoren die bijvoorbeeld niet in lijn zijn met anderen anders proberen op te schrijven. De voorstellen leggen we voor aan de landelijke opleidingsoverleggen. Loop je tegen onduidelijkheden aan wat betreft de formulering, of heb je ideeen hoe het beter kan hoor ik dat graag.