Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.
Welkom op de programmawebsite van de DAS Conferentie 2019. Via deze site kun je het volledige programma bekijken en je aanmelden voor de sessies van jouw keuze. Heb je vragen over het gebruik van deze site? Neem dan gerust contact op met Marjolein Wijnker van DAS.
Thursday, March 21 • 16:15 - 17:00
Van rendement naar maatschappelijke relevantie

Log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Van rendement naar maatschappelijke relevantie
Het begrip studiesucces speelt al jaren een centrale rol in discussies over het hoger onderwijs. Wat houdt ‘studiesucces’ nu eigenlijk in, en hoe bepalend is dit concept voor het onderwijsbeleid, de onderwijspraktijk en het onderwijsonderzoek? De vraag wat het hoger onderwijs te bieden heeft voor de samenleving en de groeiende en steeds meer diverse studentenpopulatie, verdwijnt achter een technocratische meet- en verantwoordingspraktijk. Tijd voor een debat hoe los te breken uit de rendementsverstarring en tegelijk alternatieven te bieden.  Kom luisteren en praat mee!

Moderators
avatar for Marloes ten Kate

Marloes ten Kate

Marloes ten Kate is wetenschapscommunicator en presentatrice. Na een studie biologie en master wetenschapscommunicatie werd ze wetenschapsjournalist bij radio en TV van de NTR waar ze onder meer het gezicht was van De Kennis van Nu, Nieuws en te horen in radioprogramma Hoe?Zo! Radio... Read More →

Sprekers
DV

Daniël van Middelkoop

Hogeschool van Amsterdam


Thursday March 21, 2019 16:15 - 17:00
Aula

Attendees (94)