Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.
Welkom op de programmawebsite van de DAS Conferentie 2019. Via deze site kun je het volledige programma bekijken en je aanmelden voor de sessies van jouw keuze. Heb je vragen over het gebruik van deze site? Neem dan gerust contact op met Marjolein Wijnker van DAS.
Thursday, March 21 • 16:00 - 16:15
Uitreiking Applied Science Poster Awards

Log in to save this to your schedule and see who's attending!

Uitreiking Applied Science Poster Awards
De hele dag heeft een jury van vertegenwoordigers uit onderzoek, onderwijs en bedrijfsleven alle studentenposters bekeken en de pitches van de studenten aangehoord. De drie beste posters winnen een Poster Award met bijbehorende geldprijs. 
Ook hebben jullie - de deelnemers aan de conferentie- de kans gehad je stem uit te brengen op de poster die volgens jou het best is.
Hier, tijdens de Awarduitreiking, krijgen de studenten te horen wie van hen met de Publieksprijs en de drie juryprijzen vandoor gaan. Maak kennis met dit aanstormend talent!

Moderators
avatar for Marloes ten Kate

Marloes ten Kate

Marloes ten Kate is wetenschapscommunicator en presentatrice. Na een studie biologie en master wetenschapscommunicatie werd ze wetenschapsjournalist bij radio en TV van de NTR waar ze onder meer het gezicht was van De Kennis van Nu, Nieuws en te horen in radioprogramma Hoe?Zo! Radio... Read More →

Thursday March 21, 2019 16:00 - 16:15
Aula

Attendees (90)