Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.
Welkom op de programmawebsite van de DAS Conferentie 2019. Via deze site kun je het volledige programma bekijken en je aanmelden voor de sessies van jouw keuze. Heb je vragen over het gebruik van deze site? Neem dan gerust contact op met Marjolein Wijnker van DAS.
Back To Schedule
Thursday, March 21 • 12:25 - 12:55
Saxion SkillsCoach – tweejarig programma met digitale ondersteuningsomgeving VOL

Log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Limited Capacity full
Adding this to your schedule will put you on the waitlist.

Saxion SkillsCoach – tweejarig programma met digitale ondersteuningsomgeving
Ben jij ook benieuwd hoe je aankomende studenten vanuit het mbo/de havo al beter kunt voorbereiden op het hbo? Geloof jij ook dat de invloed van peers op bijvoorbeeld het studiekeuzeproces veel groter is die van docenten? Vooral ervaringsverhalen van ‘zittende’ hbo’ers blijken veel impact te hebben op aspirant-studenten.
Saxion heeft een tweejarig programma ontwikkeld (laatste jaar mbo/havo en eerste jaar hbo) waarbij tweedejaars hbo-studenten mbo’ers en havisten coachen. Het programma richt zich op binding, studiekeuze, studievaardigheden en het geven van een reëel beeld van het studeren op het hbo.
Laat je inspireren door het programma, het enthousiasme van de SkillsCoaches en de positieve geluiden uit de acadamies van Saxion.

Sprekers
GR

Gaby Reijerink

Saxion Deventer / Enschede
AL

Antoinette Lieftink

Saxion Hogeschool


Thursday March 21, 2019 12:25 - 12:55 CET
Zaal 1.52