Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.
Welkom op de programmawebsite van de DAS Conferentie 2019. Via deze site kun je het volledige programma bekijken en je aanmelden voor de sessies van jouw keuze. Heb je vragen over het gebruik van deze site? Neem dan gerust contact op met Marjolein Wijnker van DAS.
Back To Schedule
Thursday, March 21 • 11:50 - 12:20
Planckgas: “je doet het zelf, maar niet alleen”

Log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Limited Capacity seats available

Planckgas: “je doet het zelf, maar niet alleen”
Soms heeft een student naast de hulp van een SLB-er nog een extra zetje nodig in de studievoortgang. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Voor studenten van Appied Science en Technische Natuurkunde met bijzondere kenmerken die belemmerend kunnen werken op een studievoortgang (denk bv aan ADHD/ ASS/ andere psychische kwetsbaarheden) heeft Fontys TNW deze extra hulp georganiseerd door de opzet van “Planckgas”. In dit project werken SLB-ers, ervaren studiecoaches en studenten van Toegepaste Psychologie samen met elkaar en met de betreffende student om zijn/haar studietraject effectief te coachen naar het gewenste doel. We doen dit dmv individuele gesprekken, workshops en trainingen. Ook brengen we als het nodig is partijen bij elkaar om de ondersteuning te optimaliseren. Sleutelwoorden zijn “laagdrempeligheid”, “kleinschaligheid”, “toegankelijkheid” en “integraal werkend”

In deze sessie delen we hoe we Planckgas hebben opgezet, hoe we werken en wat de ervaring is van een studiecoach die deze studenten begeleid.Thursday March 21, 2019 11:50 - 12:20 CET
Zaal 1.52