Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.
Welkom op de programmawebsite van de DAS Conferentie 2019. Via deze site kun je het volledige programma bekijken en je aanmelden voor de sessies van jouw keuze. Heb je vragen over het gebruik van deze site? Neem dan gerust contact op met Marjolein Wijnker van DAS.
Back To Schedule
Thursday, March 21 • 11:00 - 11:45
Samenwerking met het werkveld binnen het reguliere onderwijs VOL

Log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Limited Capacity full
Adding this to your schedule will put you on the waitlist.

Samenwerking met het werkveld binnen het reguliere onderwijs
Een wens die veel docenten en Hogescholen hebben is het binnenhalen van projecten/opdrachten vanuit het werkveld voor het curriculum. Studenten gaan op stages bij bedrijven en instellingen. Opdrachten voor projectgroepen binnen het onderwijs zijn echter moeilijker te realiseren maar hebben wel een zeer krachtige uitwerking.

Het zou mooi zijn als studenten de mogelijkheid hebben om in het tweede of derde jaar ook in aanraking te komen met het werkveld, het liefst aan de hand van uitgebreide en langdurige samenwerkingen.
Een gastdocent tijdelijk binnenhalen is één ding, opdrachten voor lange termijn en grote groepen integreren in het curriculum is een andere opgave.

Hier willen wij met jullie onze ervaringen delen over hoe wij dit trachten te doen en welke rol als docent je hier in hebt. Omdat je als instelling en docent een andere rol hebt dan normaal zijn wij ook erg benieuwd naar jullie ervaringen.

Sprekers
JV

Jeroen van Kilsdonk

docent, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
JV

Janet van Vreeswijk

Hogeschool van Arnhem en NijmegenThursday March 21, 2019 11:00 - 11:45 CET
Zaal 1.32