Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.
Welkom op de programmawebsite van de DAS Conferentie 2019. Via deze site kun je het volledige programma bekijken en je aanmelden voor de sessies van jouw keuze. Heb je vragen over het gebruik van deze site? Neem dan gerust contact op met Marjolein Wijnker van DAS.
Back To Schedule
Thursday, March 21 • 11:00 - 11:45
SchrijfGOED – naar een integrale leerlijn schrijfonderwijs

Log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Limited Capacity seats available

SchrijfGOED – naar een integrale leerlijn schrijfonderwijs
Leren schrijven gaat niet over rozen. Niet voor de worstelende student die probeert net voor de deadline een acceptabel onderzoeksverslag in te dienen, en ook niet voor de docent, die zich tijdens het nakijken telkens weer afvraagt waarom het verslag op zijn bureau niet voldoet aan zijn interpretatie van de criteria die de opleiding heeft opgesteld. Althans, zo gaat het vaak bij ons, bij Avans ATGM. Uiteindelijk leveren verreweg de meeste afstuderende studenten gelukkig wel een verslag af van voldoende niveau, maar de weg daarnaartoe is erg hobbelig en frustrerend voor alle partijen.

Het Comeniusproject SchrijfGOED wil daar verandering in aanbrengen. Met drie deelprojecten (visie en eindtermen, online content en peerfeedback) die deels overlappend worden uitgevoerd ontstaat er een integrale leerlijn Schrijfonderwijs.

We nemen je mee in onze Comeniusreis, vertellen je wat we wilden doen en hoe dat gaat. We delen wat we hebben geleerd en horen graag jouw suggesties!

Sprekers
avatar for Marian Kat - De Jong

Marian Kat - De Jong

Project- en programmamanager, Avans Hogeschool Breda / Den Bosch
Onderwijsinnovatie, digitaal toetsen, schrijfonderwijs Verbinder Versnellingsteam Faciliteren en Professionaliseren van docenten in Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT (SURF/VH/VSNU)
avatar for Milou Timmer

Milou Timmer

Lecturer - ICT-support, Avans Hogeschool Breda / Den BoschThursday March 21, 2019 11:00 - 11:45 CET
Zaal 1.34